Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Νέος επικεφαλής της Νέας Προοπτικής ο Πόλυς Κελλίδης




Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, η Νέα Προοπτική θα κατέβει στις εκλογές με επικεφαλής τον κ. Πόλυ Κελλίδη στη θέση της Έφης Γαϊτανά.

Τον κ. Κελλίδη πρότειναν: Χατζηδάκη, Καβακοπούλου, Τάφας, Κατσακιώρης οι οποίοι τον θεωρούν ως την πλέον ενδεδειγμένη λύση για να κερδίσει τις προσεχείς εκλογές.

Η συνάντηση της ομάδας της Νέας Προοπτικής έγινε σε γνωστό τσιπουράδικο της περιοχής.

Στη συνάντηση παρευρεθηκε ο γνωστός τοπικός εκδότης που μανατζάρει την Νέα Προοπτική, υπαρχηγός δε προτάθηκε να είναι τοπικός εκδότης που κόπηκε δύο φορές απο τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ από Καραμανλή και Σαμαρά.


Σύντομα αναμένονται  εξελίξεις και ανακοίνωση της παράταξης.

5 σχόλια:

  1. απο το κακο στο χειροτερο η νεα προοπτικη! κωλοτουμπαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυς κελλιδης??? αυτο το ονομα θα αφησει ιστορια!!! εδω αφησε η πολυ πανου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο εκδότης είναι αυτός που έβαλε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ν. Στράτο και είχε πατώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ακριβα αρωματα ειναι σε μικρα μπουκαλακια λενε...ετουτο εδω δεν εχει ουτε καν καπακι...τσατσαρα στην κωλοτσεπι,δεν παιζει να μην εχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ , ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ. ΟΥΤΕ ΧΗΡΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΚΔΟΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΦΕΛΛΟΙ! ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΗΘΟΥΣ ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας